LORNA RESIDENCES

BUILDING DESIGN | INTERIOR DESIGN

Year Project Completed: 2017
Project Builder: DJ Buckley Builders
Photography: Haus Media Co

Our Client wanted to create a set of accessible units. The units were to be designed with consideration to multi-level but ensure that the master suite and main living was located at the access level of each unit. We were to take into consideration the requirements of mobility assistance and the need to be in close proximity to a carer. Within our concept design, we proposed that the 3 units on site were all multi-level – the top and accessible level fitted out to be completely accessible and the lower level to be equipped as a semi-separate home for a carer should this be necessary.

We were instructed to make the building to be visually interesting without straying too far from the materials and styles of the surrounding neighborhood.

Project Gallery

Exterior 01
Exterior 01
Exterior 02
Exterior 02
Exterior 03
Exterior 03
1/7