CHURCH RESIDENCE

BUILDING DESIGN

Year Project Completed: 2019
Project Builder: WJT Builders
Photography: Haus Media Co

Our Client came to us for assistance with the intention to convert and extend the existing hall to create a modern and functional home. StruXi began the project by exploring design options to maximise the backyard area and provide a concept proposal that the Client loved. The conversion included approximately 175m² of new floor area, double lock up garage, 4 bedrooms, 2 living areas, 2 bathrooms and kitchen with butler’s pantry. The open plan layout of the home is ideal for entertaining with the kitchen, dining and living opening out to both the outdoor courtyard & the backyard.

StruXi worked alongside the Client and WJT Builders, to create the converted minimalistic, modern home design.

AWARDS
BDAQ Regional (South-West) Awards 2020 - Winner Residential Alterations/Additions Houses (up to $350,000 construction cost)

Project Gallery

Exterior 01
Exterior 01
Exterior 02
Exterior 02
Exterior 03
Exterior 03
1/5