85 PERTH STREET, RANGEVILLE - SERVICE STATION

BUILDING DESIGN

Year Project Completed: 2012
Project Builder: Beech Construction Pty Ltd
Photography: Salt Studios

The design of this service station represents a departure from the formula based outcomes so often presented by service stations and instead is a modern and balanced building that sits comfortably within its environment. Although the major tenant is clearly dominant on the site, articulation of the façade provides the required opportunity for smaller tenants to create their own identity, distinct from their neighbour.

StruXi undertook the key roles of Lead Consultant, Building Designer and Project Manager (Superintendent) from the concept stage all the way through to the end of construction.

Project Gallery

Exterior 01
Exterior 01
Exterior 02
Exterior 02
Exterior 03
Exterior 03
1/2